+34 93 010 27 24
info@tweed.cat

Què és Tweed?

Un Tweed és un teixit elegant i resistent procedent del Regne Unit, que s’obté combinant diverses llanes de diferents colors. Hem fet aquest símil per dues raons, la primera perquè Tweed Idiomes neix a Terrassa, una ciutat amb una important història en el sector tèxtil durant la revolució industrial i per altra banda perquè volem ser el teu sastre i fer-te el curs a mida combinant les classes regulars segons el nivell que tinguis amb els diferents tallers que et proposem i en l’idioma escollit. La filosofia de la nostra escola és “aprèn fent el que t’agrada” i l’objectiu és que utilitzis la llengua en situacions quotidianes gaudint de noves i originals experiències en grup.

Hi posarem fil a l’agulla tant si comences de zero com si tens ja un nivell i vols mantenir-lo, o també t’ajudarem si t’interessa més fer algun curs intensiu per incrementar els teus coneixements o preparar-te per una prova concreta.

Més informació

Aprèn idiomes fent el que t'agrada

Vols aprendre un idioma i a l’hora fer allò que més t’apassiona? Aquest és el teu lloc!!

Apunta't!

On som?

El nostre Centre

L’escola es troba en ple centre de Terrassa, i consta de 3 aules equipades amb aire condicionat, WIFI, ordinadors, pissarres , llibres per consultar i una sala lluminosa on pots preparar-te un café i llegir.

Vine a veuer'ns!

Qualitat del servei

Oferir una formació professional i de qualitat és l’objectiu principal de l’escola, els grups són reduïts, donem especial importància a les activitats comunicatives

L’equip

Tots els professors de Tweed Idiomes són titulats i amb experiència professional. Hi ha professors nadius i no nadius dels idiomes que oferim.

Els alumnes

Els alumnes es diferencien en nens, adolescents i adults. En el cas dels nens, i joves es té en compte l’edat, el nivell d’anglès i la maduresa per decidir el grup on anirà i es fa un seguiment durant les primeres setmanes per veure que estàn al grup adequat.Els adults fan una prova de nivell prèvia per valorar els coneixaments sobre l’idioma escollit.

Cursos
per a tots els nivells
Packs
de tallers

De tot, per a tothom

T’oferim classes regulars de tots els nivells i amb una àmplia oferta horària. Contacta amb nosaltres i t’informarem!