PlaceUbicació: Associació amics del Ioga
Price15/60/145 €
RESERVA

El Ioga és un exercici del cos i la ment que afavoreix el desenvolupament de la personalitat amb bona salut, felicitat i èxit professional. I a tots aquests beneficis has de sumar-hi que aprendràs i milloraràs l’anglès.

Les classes les fem en una de les sales de l’Associació d’amics del Ioga on podràs connectar amb l’energia del seu espai. Les sessions tenen una durada de 90 minuts i estan enfocades tant a alumnes amb un nivell d’iniciació com intermig pel que fa a la pràctica del ioga i amb un nivell bàsic de comprensió anglesa.

Cada una de les postures i exercicis serà explicat curosament i demostrat per part de la professora.

Com distribuim les sessions?

Comencem fent la SALUTACIÓ AL SOL.

A continuació fem algunes “ASANES”, exercicis per augmentar la força i flexibilitat en diferents parts del cos, això sempre es combina amb la atenció a la respiració. Hi haurà un canvi gradual en la intensitat de les asanes i en les variacions de les postures a mesura que anem avançant el curs.

A més hi ha períodes de relaxació breu entre les postures que aborden la qüestió de la respiració abdominal profunda.

Després de la pràctica de asanes, entrarem en una llarga RELAXACIÓ GUIADA amb un final fent èmfasi en la autosuggestió per obtenir els beneficis necessaris en el nostre cos i ment.
Llavors, anem a arrodonir la sessió amb un breu debat en anglès relacionats amb la filosofia darrere del món del ioga, i tothom serà capaç de participar en un debat opinió d’intercanvi, en el qual es valoren sempre optimisme i positivisme.

També hi haurà un breu temps per a la MEDITACIÓ un cop al mes.

NAMASTE!