Time2h
Placenanüts
Price25 €
RESERVA

Ets un amant del bon menjar i la cuina? Et proposem aprendre i millorar el teu anglès preparant i degustant algunes especialitats culinaries d’arreu del món.

En aquest taller tothom hi té accés, tant si tens un elevat nivell de la llengua com si estàs inician-te. La idea és que tothom participi activament tant a l’hora de preparar els plats com també en la conversa.

Les classe les fem a la sala “atelier” de nanüts, un espai preciós amb noves instal·lacions. Les sessions són un cop per setmana amb una durada de 2 hores. Prèviament a la classe tots els alumnes participants tenen les receptes del què prepararem i els fem arribar també algún article relacionat amb el que cuinarem ja que servirà de fil conductor a l’hora de posar en pràctica la conversa.

Com funciona?

Fem una breu presentació de cadascú a classe, exposant els motius que ens han atret i seguidament introduïm els plats que cuinarem.

Es fa una divisió del grup, perquè cadascú participi en alguna tasca.

Començareu a elaborar els plats seguint les instruccions de la professora, fomentant el diàleg sobre la provinència dels productes i la utilització de nous conceptes.

Arriba el moment de emplatar i tastar el què s’ha cuinat i fer una recapitulació del què hem après.

Acabem la classes netejant i ordenant i no oblideu portar un parell de Tuppers de casa per emportar-vos el que heu cuinat!

Bon profit i fins aviat!

 

Preus

A partir de 25€

Horaris

Els dijous de 19:00 a 21:00h