+34 93 010 27 24
info@tweed.cat

Cursos Regulars

Classes regulars

_MG_2049 

Avui més que mai és imprescindible aprendre anglès, una llengua que cada dia s’utilitza més en gairebé totes les àrees del coneixement.

Pràcticament podem afirmar que es tracta de la principal llengua del món actual globalitzat i que ha passat a ser una exigència formativa per a poder assolir un desenvolupament complert en molts camps de la vida, com el professional, l’acadèmic i inclús personal.

Per aquests motius, a Tweed Idiomes impartim un ensenyament de qualitat i molt individualitzat on cada alumne desenvoluparà les seves capacitats al seu ritme, d’una manera activa i motivant. L’objectiu és que l’alumne pugui arribar a utilitzar correctament y de manera natural la nova llengua. Treballem tant la part gramàtica com la comunicació escrita i sobretot oral.

Oferim classes de grups molt reduïts, d’entre 3 i 6 estudiants. El curs va de Octubre a Juny, però pots incorporar-t’hi en qualsevol moment del any ja que al ser classes personalitzades no et serà difícil intergrar-te posar-te al dia.

Hi ha 6 nivells segons els teus coneixements:

Beginner (Principiant)

Tens un coneixement limitat de paraules, mai escrius en anglès, no coneixes la gramàtica i s’et fa molt difícil expressar-te en l’idioma.

Elementary (elemental):

Ets capaç de comunicar informació limitada i participar en interaccions socials, a més pots utilizar estructures gramaticals simples, tot i que amb moltes errades.

Pre-intermediate (intermig-baix)

Utilitzes suficient vocabulari per experssar idees, però encara sents dificultat en temes complexes. Freqüentment fas servir variades estructures gramaticals de forma correcta i pots determinar idees principals en alguns contextes.

Intermmediate (intermig)

Ets capaç d’expressar opinions clares amb freqüència i els errors gramaticals que fas no confonen al receptor ni afecten el missatge original. A més ets capaç de comprendre idees concretes i convereses amb poca o cap dificultat. (PET)

Upper-Intermediate (intermig alt)

Tens un ampli vocabulari i pots escollir ràpidament les paraules més adeqüades quan t’expresses. Entens idees complexes i converses i ets capaç de seguir llargs i complicats textos literaris i identificar diferents estils. (FCE)

Advanced (Avançat)

Demostres flexibilitat formulant idees i incluïnt l’ús d’expressions pròpies de l’idioma. Utilitzes estructures gramaticals adequades en qualsevol situació. Ets capaç d’entendre gairebé tot el que escoltes i pots comprendre totes les formes de llenguatge escrit.

Alguns d’aquests nivells coincideixen en els exigits en examnes oficials, cosa que fa que et serveixi per preparar-los.

Classes de conversa

 

Si ja tens certs coneixaments d’anglès i el que vols és posar-lo en pràctica de forma oral, millorar la teva expressió així com adquirir més vocabulari i fluïdesa per desenvolupar-te en el teu dia a dia tant si has de viatjar per feina o plaer, vine a conversar amb nosaltres, segur que t’agradarà! 

Són classes on aprendràs i practicaràs moltes expressions comuns que et permetran parlar en anglès de forma més còmoda i fuida, així com també millorar la teva pronunciació i entonació.

Són grups d’entre 3 i 6 alumnes amb nivell similar moderats per un professor nadiu. Hi haurà correccions i suggeriments, però no s’utilitzaran llibres ni es donaran explicacions gramaticals específiques.

Les sessions tenen una durada d’una hora i mitja, un dia a la setmana, conversant sobre una infinitat de temes mentre millores el teu anglès.

Per a poder inscriure’t a les classes de conversa el nivell mínim requerit és un intermedi (B1).

CURSOS O CLASSES INDIVIDUALS

Són classes perquè l’alumne confeccioni el seu propi curs, enfocat estrictament a les seves necessitats, amb el mètode “one-to-one” i l’horari que li convingui (tenint en compte les limitacions de l’escola i el professor). L’alumne també determina el nivell i el ritme del curs.

Es l’opció ideal si l’alumne no troba el què busca en aquest moment. 

Les classes individuals també poden combinar-se amb altres classes en grup o tallers.

Altres idiomes

globe_flags

No només impartim classes d’anglès, també oferim altres idiomes com ara francès, alemany, italià, italià,
Cursos dissenyats per desenvolupar la competència comunicativa dels estudiants, i la seva destresa per manejar l’idioma amb fluïdesa i confiança.

Vine a la nostra escola i et farem una prova de nivell gratuïta per veure el curs més adequat a les teves necessitats d’acord amb el nostre sistema de nivells.
La nostra metodologia es basa en l’enfocament comunicatiu i comptem amb un equip de professors qualificats, sigui quin sigui l’idioma. 

Contacta’ns per més informació sobre horaris i preus.

Contacta’ns per més informació sobre horaris i preus